Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Bécsi út, Cserepes vendéglő, Óbuda, 3. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Bécsi út 270., a Cserepes vendéglő, Óbuda, Testvérhegy. Az akkor még sok igazi, hangulatos, kockás abroszos óbudai kisvendéglők egyike. Micsoda fasírtja volt, no meg az egyszerű zsíros kenyér lila hagymával...
Mellesleg itt ittam az első fröccsöt életemben talán az 1975-ös Budapest bajnokság megnyerése után. 
Természetesen fociban és az Óbudai Fonógép színeiben.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Bécsi út, A XVII. században Wiener Strasse (Bécsi út), A XVII. században Wiener Strasse, Wiener Post Strasse (Bécsi posta út), 1702-től Wöröschwarer Strasse (Vörösvári út), A XV-XVI.században via Magna (Nagy út), via Solmariensis (Solymári út), A XVIII. században Freythof Gasse (Temető utca), A XIX. században Wienerstrasse (Bécsi út)
  • Forrás: inaplo.hu, fotó: Kalota Béla
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©