Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Mókus utca, 3. kerület

További információk a képhez

1972, Mókus utca, a Híd vendéglő. Előtte, és 1991-től ismét Kéhli vendéglő. Napjainkban már egy kissé kevésbé ódon, de még őrzi (próbálja őrizni...) a régi Óbuda hangulatát és ízeit. Az épület mellett egy Csepel 352-es. A felépítményéből ítélve jegesautó korabeli légkondival... A környezet többi része nem sokat változott. Szerintem előnyére. Az út jobb állpotban volt, mint ma.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Mókus utca, 1862-től Eichhorn Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (47330), orig: ÓBUDAI MÚZEUM
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©