Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Szentendrei út, 3. kerület

További információk a képhez

1972. A kockaköves Szentendrei út inkább 2 X 1 sávos, mint 2 X 3, (pláne 2 X 4). A panelházak már állnak, de az előttük lévő 1 pár(!)  sínen  még 1974-ig közlekedett a (sajnos itt éppen nem látható) 5-ös villamos. Még van itt kalapos lámpa és az út fölött az a fajta, aminek nem tudom, hogy van-e neve, és ha igen, akkor mi az.
A 86-os járatszámú Ikarus 180-as a Miklós utcai végállomása felé közelg.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szentendrei út
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©