Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Árpád híd budai hídfő, 3. kerület

További információk a képhez

1976, Árpád híd budai hídfő és a Flórián tér. A Serfőző utca felől a Óbudai Szent Péter és Pál temlom tornyából fényképezve. A távolban - takarva - már áll a Flórián Üzletközpont. De, ami talán érdekesebb, hogy még áll a FŰSZER UDVAR...No és a házak a Polgár utca sarka táján is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Serfőző utca, 1870-től Molnár utca, 1860-tól Müller Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (207012), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©