Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1981, Flórián tér, 3. kerület

További információk a képhez

1981, Flórián tér, szemben a Flórián üzletközpont (1976). A képen jobbra a volt Dohánygyár (1892-1948), ami 1948-tól Vörös Szikra Gyár, 1957-től Budapesti Rádiótechnikai Gyár épülete. Napjainkban (2019.04.06.) pedig az INDEX főhadiszállása. Maga a Flórián tér éppen átalakulóban...A körforgalomnak már annyi (ennyi). A felüljáró-talán első tartó oszlopa-felfedezhető a kép közepén.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: Fortepan.hu (116312), ADOMÁNYOZÓ: PAP ZSIGMOND GYÖRGY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©