Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Csokonai utca a Rákóczi út felé nézve, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1961, Csokonai utca a Rákóczi út felé nézve. Az út-majdnem közepén- a járdasziget a villamosok megállójának.
1970-óta járom a várost, de ezt a két emeletnyi ráépítést eddig nem vettem észre. Igaz, elsősorban az utca szintjét kellett figyelnem.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Csokonai utca, Az 1860-as évektől Csokonay Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (102349), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára / Városrendezési és Építészeti Osztályának fényképei
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©