Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Rákóczi út, 7. és 8. kerület

További információk a képhez

1972, Rákóczi út. Balra a Berzsenyi Dániel utca. Innen még balra is lehetett kanyarodni a Rákóczi útra. Jobbra a Hotel Szabadság.
A Rákóczi úti villamosközekedés utolsó pillanatainak egyike.
Már itt van a Ganz ipari csuklós villamos 44-esként és 19-esként is , de még az UV is dolgozik 68-as járatszámmal. Mindez az alig 3 éve elkészült felüljáróról fényképezve. 
Ezen kívül még horror mennyiségű érdekesség is felfedezhető.
A Honvéd mozi, a Tisza mozi, Otthon áruház, Orion reklám. Már van szabadjelzőa taxikon. A forgalom már ekkor is óriási!
És amiket én nem vettem észre... 
A járműveket a tisztelt látogatókra bízom!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Előzőleg Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (87795), orig: URBÁN TAMÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©