Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Soroksári út, 9. kerület

További információk a képhez

1960, Soroksári út befelé nézve a Kvassay Jenő úti kereszteződése előtt. A régi kép jobban összehúzta a távolságot, de azért -ha egy kicsik nehezen is-, rá lehet ismerni. Az első felüljáró Pesterzsébet felé halaó vonatok számára, a második a volt Dunaparti teher pu kiszolgálását biztositotta, a harmadik Kelenföld felé vitte a vonatokat, most mellette van a Ráróczi hidat kiszolgáló felüljáró! (Melis Sándor). Köszi!
A második vasúti híd után, balra a Kvassay Jenő út, jobbra a villamosvasút és a HÉV forgalmi-műszaki telepei, a Vágóhíd kocsiszín.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Soroksári út, 1850-től Schorokscharer Damm Strasse (Soroksári töltés út)
  • Forrás: Fortepan.hu (80098), ADOMÁNYOZÓ UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©