Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, 904. (Dési Huber) utca, 9. kerület

További információk a képhez

1961, Dési Huber utca, az Ifjúmunkás utca felől az Üllői út irányába nézve. Lassan életre kel a kalapos lámpa, ami a kép bal oldalán láthatót váltotta fel.
Az utca bal oldalán még a Mária Valéria telep házai. A postás bátran közlekedik az úttesten. Mentségére legyen mondva, hogy még járda sem volt igazán.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1962-től Dési Huber utca, Előzőleg 904. utca
  • Forrás: Fortepan.hu (194676), ADOMÁNYOZÓ Gábor Viktor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©