Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Pesti alsó (Jane Haining) rakpart, 9. kerület

További információk a képhez

1966, Pesti alsó (Jane Haining) rakpart, a Matróz csárda, a Szabadság híd pesti hídfőjénél, árvíz idején. A Szabadság híd és a Petőfi híd között. Árvíz ide, vagy oda, egy jó halászlét márpedig (navigare necesse est) mintájára... enni kell! Az a hely volt, ahol a klassz halászlé, sült halételek mellett, a specialítás, rántott békacombot lehetett enni (Haeseler Ernő).
Hogy ez kinek, vagy minek volt útjában, azt nem tudom. Szerintem kár érte...Háttérben a Petőfi híd...

Jelenlegi és régebbi nevei:

2010-től Jane Haining rakpart, Előzőleg Pesti alsó rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu (05968), ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Ernő Haeseler
Ernő Haeseler
Az a hely volt, ahol a klassz halászlé, sült halételek mellett, a sorcialítás, rántott békacombot lehetett enni.
2013. november 28. 07:36