Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Üllői út 9. kerület

További információk a képhez

1960. Az Üllői út a Nagykörút kereszteződésnél. A háttérben az  Iparművészeti múzeum. Baloldalt a LOTTÓHÁZ .
Az 42-es járatszámú Stuka-póttal szerelvényen kívül, ami éppen megállt a megállójában a járdasziget mellett  találhatunk még  érdekességeket.  Például az Ikarus 60-as csuklós autóbuszt a villamos mögött, korabeli ostorlámpákat, köztéri virágtartót és fém szemétgyűjtőt is, a csibilámpáról már nem is beszélve... 
De talán a legérdekesebb a Mária utca sarkán és vele szemben is egy-egy dús lombú élő fa.
És  a végére maradt a nagy kérdés : a balra kanyarodó sín ?!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Üllői út, Szolnoki országút
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Az az igazság, ez nem UV-szerelvény és nem is 52-es, hanem egy kevéssé gyümölcsöző kísérlet: Stukához kapcsolt 1 db pótkocsi! Az ilyenek pedig 42-esben jártak az Üllőin.
2013. december 10. 20:44