Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1900 táján, Margit utca, 2. kerület

További információk a képhez

1900 táján, Margit utca. Szerpentin még nincs, De a jobb oldalon álló házak nagyszerűen vészelték át a kb.: 120 évet. Hihetetlen, hogy alig változtak! Ám a bal oldali házak lakói vajon mit szóltak volna ahhoz, hogy az utcájuk parkoló-övezet lett...?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Margit utca, 1822-től Joseph Gasse (József utca)
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©