Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, Széll Kálmán tér, 2. kerület

További információk a képhez

1941, Széll Kálmán tér. 1941. július 6-án hajnali három órakor Budapest és környékének kivételével az egész országban, majd pedig november 9.-én hajnali 3 órakor Budapesten és környékén is át kellett térni a jobboldali közlekedésre! Ezt a tényt igyekszik az utazóközönség tudomására hozni a négy 22-es járatszámú "Harcsabusz"  is.
A jelek szerint az év vége felé járunk...
Az pedig kész csoda, hogy a háttérben lévő házak még mindig megvannak...! No, de  mivé lesz (lett) eme teület" ?

Jelenlegi és régebbi nevei:

2011-től Széll Kálmán tér, 1951-től Moszkva tér, 1929-től Széll Kálmán tér
  • Forrás: Fortepan.hu (71734), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Lissák Tivadar
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©