Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Széll Kálmán tér, 12. és 2. kerület

További információk a képhez

Széll Kálmán tér, a kivilágított gombával.
Egy hasonló volt már, de a történetet nehezen emésztem...
A, bizony télen is csaknem teljesen nyitott villamosokon jelen esetben nem csak a (sárga-fekete) Beszkárt festés az érdekes, hanem a reklám e tetején! A szép téli idillt bennem felkavarta a fogkrém-reklám: Radioaktiv fogkrém. Lehet, hogy akkor még nem tudták, hogy a radioaktivitás nem csak a baktériumokat öli meg az ember szájában, hanem magát az embert is?...Megdöbbentő, de tényleg volt radioaktív fogkrém. Erről egy kicsit többet innen!

Jelenlegi és régebbi nevei:

2011-től Széll Kálmán tér, 1951-től Moszkva tér, 1929-től Széll Kálmán tér
  • Forrás: Fortepan.hu (42686), orig: KONOK TAMÁS ID
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©