Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Bem rakpart a Margit híd budai hídfőnél, 2. kerület

További információk a képhez

1963, Bem rakpart a Margit híd budai hídfőnél. A Margit híd túloldalán a szentendrei HÉV (2011-től H5-ös HÉV) végállomása. Szemben egy Ikarus 620-as csuklós autóbusz közeleg. 2016-tól pedig itt "fonódik"  nekünk a 17-es és a 19-es villamos.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1951-től Bem rakpart, 1945-től Mónus Illés rakpart, 1860-as években Donau Zeile (Duna sor), Az 1850-es években Obere Donau Zeile
  • Forrás: Fortepan.hu (50786), ADOMÁNYOZÓ Nagy Gyula
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©