Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, sétány a Mechwart térnél, 2. kerület

További információk a képhez

1970, sétány a Mechwart térnél a Buday László utca felé nézve. Szemben a 8/b számú ház. Ettől jobbra a Rózsahegy utca található. A kép bal oldalán látható kalapos lámpa eltűnt, helyette kinőtt vele szemben egy golyó alakú...no meg egy sorompó, valamint egy tűzcsap is fent.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1926-tól Mechwart tér, 1913-tól Mechwart András tér
  • Forrás: Fortepan. hu (262404), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Gyulai Gaál Krisztián
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©