Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1958, Papp József (Szent László) tér, Újpest

További információk a képhez

1958, Papp József (Szent László) tér. Szemben a Török Ignác utca, jobbra a Türr István utca. A ház oldalán Domanovszky Endre Sgraffito-ja. A mű címe: a zene- és énekművészet dicsérete (1951).

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szent László tér, 1957-től, Papp József tér, 1951-től László tér, 1928-tól Szent László tér, 1914-től László tér
  • Forrás: Fortepan.hu (117032), SÁNDOR GYÖRGY felvétele
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©