Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Váci út, 4. kerület

További információk a képhez

1960, Váci út, a Tungsram (ma GE Hungary) előtt. Úgy tűnik, hogy az emberek dolgozni mennek...A bejárat, bár itt nem látszik, de egy kicsit hátrább, előttük... 
Jobbra a Kemény Zsigmond utca. Eme utcából mára csak egy torzó maradt...A nyitott peronú (aztán persze egyéb is) 10-es villamos 1950-től 1985. május 31.-ig szolgálta az éppenhogy budapesti (1950-től Budapest 4. kerülete!) közlekedőket.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1840-es évektől Váci út, Régebben Váci országút
  • Forrás: Fortepan.hu (80063), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©