Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, István (Szent István) tér, Újpest, 4. kerület

További információk a képhez

1968, István (Szent István) tér, Újpest. Háttérben az Egek Királynéja- templom. Az Újpesten közlekedett 8-as villamos 1980. december 31.én járt utoljára 25 évnyi munkálkodás után...(A 8-as villamos korábban a város más pontjain is járt.)

Jelenlegi és régebbi nevei:

1991-től Szent István tér, 1953-tól István tér, 1928-tól Szent István tér, 1908 előtt István tér, 1882 előtt Templom tér
  • Forrás: Fortepan.hu (279854), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Artfókusz SZERZŐ Fábián József
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©