Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek vége táján, Árpád út, 4. kerület

További információk a képhez

1960-as évek vége táján, Újpest, Árpád út.
Az 55-ös közeleg Rákospalotáról, a 10-esnek viszont végállomás. Napjainkra már a szó minden értelmében.
A nyitott peronú villamos számomra semmi máshoz nem hasonlítható. Ami a rajta történt utazást illeti: utolérhetetlen! Hál' Istennek ez a fizikailag nem volt igaz. Ha lemaradtál, akkor egy jó kis futással a következő megállónál még utolérhetted.
A kép alapján ma már kicsit nehéz ráismerni a környékre...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-es évektől Árpád út, 1870-es évektől Fő utca, 1864-től Palotai országút
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, Király Károly
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©