Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, Kerepesi út, 8. kerület

További információk a képhez

Egy kép egy olyan helyszínről, ahol mára csak a lelátó maradt.
Lóversenyt sem lehet látni már, legfeljebb az Arena Plaza-t. Sajnos a távoli toronyórát sem. Hogy miért, arról többet itt.
1941, Kerepesi út, az Ügetőpálya belülről...
Kerepesi úti Ügetőpálya, háttérben az OTI székház tornya. A Nemzeti Lovarda rendezvénye a Szent István-hét alkalmából.
A lényeg (talán) a háttérben látható OTI torony, avagy az Országos Társadalombiztosító Intézet, egyszerűbben OTI.
Számomra még mindig a toronyóra a legfontosabb! Láttam naponta, sőt: ezen toronyóra jelzésére (8) kellett haza iramodnom a napi foci után a 60-as években ...


Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1820-as évektől Kerepescher Strasse, Kerepesi országút, Külső Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (92521)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."