Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1951, Salgótarjáni út, 8. kerület

További információk a képhez

1951, Salgótarjáni út, MÁV Anyagvizsgáló Intézet. A képen látható épületeket nagy valószínűséggel csak azok ismerhetik fel, akik a 37-es, vagy korábban a 28-as villamossal közlekedtek, vagy akik a MÁV itteni területén dolgoztak valaha...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1884-től Salgótarjáni utca
  • Forrás: Fortepan.hu (91566), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©