Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Kerepesi út, 8. kerület

További információk a képhez

1952, a Kerepesi út eleje, MÁV épület a Keleti pályaudvar érkezési oldalánál. Ezen kép azon ritka képek egyike, ahol két épület olyan kőzel van egymáshoz, hogy az szinte értelmetlen és egy kicsit érthetetlen is. De van rá példa! Építészek figyelem! Itt a leginkább hasonló. Kérem tessék megmagyarázni!
A ...legjobb árudája. No de mi a ...?

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, 1820-as évektől Kerepescher Strasse,Kerepesi országút, Külső Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (10877), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©