Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1957, Szentkirályi utca a Baross utcánál, 8. kerület

További információk a képhez

1957, Szentkirályi utca a Baross utcánál. Nem akarok sem politizálni, sem pedig poénkodni, de ez a kresz tábla azt hiszem kuriózum...Egy másik érdekessége a képnek, hogy a BUTOR ÁRUHÁZ még, több, mint  60 év után is bútor bolt...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1887-től Szentkirályi utca, 1874-től Ősz utca, 1780-as évektől Herbst Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (9257), ADOMÁNYOZÓ:UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©