Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Rákóczi út, 7. és 8. kerület

További információk a képhez

1966, Rákóczi út a Keleti pályaudvar felé nézve. Jobbra a Kiss József utca. Balra a Tisza mozi reklámja a falból kilógó konzolon, ahogy maga a Tisza is kanyarog...Távolabb az OTTHON áruház, ami korábban a Divatcsarnok volt. Az utalás látszik is a reklám alján. No, de a nyitott peronos villamosok! 19-es járatszámmal (egy piciny) emberfürttel hol van már...Szemben, a távolban a Keleti pályaudvar.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (202005), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Jakab Antal
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©