Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Blaha Lujza tér, 8. kerület

További információk a képhez

1970, Blaha Lujza tér, az eredeti szökőkút. Ezt visszaállították ugyan, de nem uganoda, és nem minden elemet. A csúcsos elemek nekem már akkor is balesetveszélyesnek tűntek. Szerintem ezért nem kerültek újra vissza...Háttérben a Népszabadság székház, avagy a Sajtóház. Ennek a helyén van Napjainkban (2023.03.27.) az Europeum Bevásárlóközpont. Balra, a Népszínház utca sarkán a Szimpla ESPRESSO.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól (hivatalosan 1920-tól) Blaha Lujza tér, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu (269558), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Középületépítő Vállalat
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©