Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1988 (?), Névtelen utca, 8. kerület

További információk a képhez

1988 (?), Névtelen utca az Üllői út felől a Baross utca felé nézve. Szemben a Wenckheim-palota oldalról. Jobbra a BKV Forgalomirányító Központ épülete már késznek tűnik. Balra Az Űllői út 8. szám helyére később épült parkolóház a benzinkúttal az aljában még sehol...Bár éppen itt, e helyen éppen parkoló autókat láthatunk.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szabó Ervin tér 2., Korábban Névtelen utca
  • Forrás: Fortepan.hu (218636), ADOMÁNYOZÓ Dőri András
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©