Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1905, Kerepesi (Rákóczi) út a Nagykörútnál, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1905, Kerepesi (Rákóczi) út a Nagykörútnál. A villamosok nyitottak, alsószedősek és még számuk sincs.... A gázlámpák viszont szépek.
Sem a László házat, sem a Pesti Hazai Első Takarékpénztár Erzsébet körúti palotáját nem csúfítják még az irdatlan reklámok.
A sínek kanyarodása csak egy emlékeztető, azokra az időkre, amikor még átmentek az úttest bal oldalára és így haladtak előre, azaz a "balra hajts!" volt érvényben.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: profila.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©