Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Blaha Lujza tér és Rákóczi út, 8.és 7. kerület

További információk a képhez

1970-es évek. Blaha Lujza tér. A háttérben az EMKE háza,a Rákóczi út és a mai EMKE irodaház ürestelke. Itt volt korábban az Orient szálloda. Ez az Ikarus 260-as  itt még szinte újszerű. Az autóbusz megálló tábla az már turmix. A Globus konzerv létezik-e még?
A SKÁLA szörnyethalt! Ott van helyette az ALLE.
Az Ezermester és Úttörő bolt pedig történelem.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1918-tól Blaha Lujza tér, 1906-tól Rákóczi út, Korábban Kerepesi út
  • Forrás: www.vezess.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©