Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1990-es évek, Kálvin tér, 8. kerület

További információk a képhez

1990-es évek, a Kálvin tér foghíjtelkekkel, amelyek azóta elkeltek, beépültek ritka csúnya szörnyszülöttekkel.  Van itt UV és Ikarus, de vannak már modern járművek is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Kálvin tér, A 18. századtól Ketschkemeterplatz (Kecskeméti tér), Heu- und Borstenviehhändler Platz (Széna- és disznókereskedők tere), A 19. századtól Heumarkt (Széna piac), 1866-tól Heuplatz (Széna tér), 1874-től Calvin tér, 1953-tól újabb írás Szerint Kálvin tér
 • Forrás: Internet, Facebook
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Richard As Best Zázrivecz
Richard As Best Zázrivecz
90 es evek inkabb ismet az autok a cib bank nem hiszem hogy volt 90 elott!!!
2013. április 07. 16:33
  Popovics András
  Popovics András
  Megmondom őszintén ez nekem is gyanús volt az első pillanattól kezdve ! Lehetséges, hogy ez egy manipulált kép ???
  2013. április 17. 03:07
   Popovics András
   Popovics András
   Vagy csak én írtam elsőre rosszul a dátumot...
   2013. április 20. 19:14