Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1973, Baross tér, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1973, Baross tér, Keleti pályaudvar,
Az akkori nagy (az első metró-építkezés), átépítés után.
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor ez nem 118-125 évig tartott, mint a mai. Ui. Elkészült...
A főszereplő egy jó kiállású, 7-es járatszámú Ikarus 180-as. A mellékszereplők közül a következőket ismerem fel: a homlokzati óra, ami ezúttal délután három óra, tizenkilenc percet mutat. Alóla viszont hiányzik a négy ominózus szobor. Ezekről többet itt.
Van itt még rengeteg UFO, ostorlámpa, Trabant, előtte és majdnem mellette talán egy-egy Volga, Wartburg-353-as. A másik sötétzöld Opel Olympia Rekord. Aztán a piros egy Skoda-1000-MB, és a sorban még a Skoda 1203-mikrobusz, valamint mögötte egy Renault...A Háttérben pedig egy kémény. Erről pedig többet itt

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: www.old-ikarus.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Drexler Vajk
Drexler Vajk
és épp megszűnt a Rákóczi úti villamos..
2013. szeptember 18. 05:41
Olsvay Endre
A jobboldali sötétzöld (Volga és moszkvics fölötti9 Opel Olympia Rekord
2013. december 10. 15:42