Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1941, az első (régi) Erzsébet híd, 4.,(1950-től ) 5. kerület

További információk a képhez

1941, Erzsébet híd. A régi. A "jobbos közlekedésre való áttérés elött néhány "pillanattal". A háttérben az Osztálysorsjáték palota látszik.
A nyitott villamosok elképzelhetetlen sűrűségben az út szélén, balra-előre...A gyalogosok a tartó-elemeken belüli járdán.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet híd, Régi Erzsébet híd
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©