Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Váci utca, 5. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Váci utca. Forgalmi dugó a Váci utcában. Mai elmével szinte elképzelhetetlen. Pedig itt van, az orrunk előtt. Tovább megyek: az utca egyirányú! No, ahhoz képest, hogy az egyirányú utca fogalma 1640-től datálódik Londonból, ez egy kis lári-fári...
Ezen a képen szerintem a legfőbb látványosság a jeges-teherautó!
A tetőcsomagtartós távolsági autóbusz a Váci utcában pedig szinte elképzelhetetlen...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1899-től Váci utca, 1690-től Leopold Gasse, 1750-től Waitzne rGasse, A XVIII. században Haupt Platz (Fő tér), 1810-től Alte Martkt Platz (Régi Vásártér)
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©