Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Váci utca, 5. kerület

További információk a képhez

1961, Váci utca a Vörösmarty tér felől.
Nem egyszerű ráismerni, de egy-két dolog segít. Pl.: a MASPED HÁZ...
Nagyszerű, hogy ilyen képek is előkerülnek. 
Köszönet ezúttal Kozma Endrének.
Mindenképpen érdekes, és érdemes összevetni az 1880 táján készült, és ezt az 1961-es, valamint a napjainkban készült képeket!
Kész időutazás...
Az autók pedig csak hab a tortán. Hagyom is megfejteni...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1899-től Váci utca, 1810-től Alte Martkt Platz (Régi Vásártér), A XVIII. században Haupt Platz (Fő tér), 1750-től Waitzner Gasse, 1690-től Leopold Gasse
  • Forrás: Beküldte: Kozma Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©