Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1972, Március 15. tér, 5. kerület

További információk a képhez

1972, Március 15. tér, ami 1948-tól Március 15.-e tér, Erzsébet híd. Felfedezhető még a Belvárosi plébánia templom számomra furcsán festve, a Klotild paloták hátsó nézetben és  az Erzsébet híd a pesti hídfőnél, valamint az egyik kedvencem: a müanyag telefonfülke!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Március 15. tér, Eskü tér, 1948-tól Március 15. tér
 • Forrás: Egykor.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Gábor Lenkei
Gábor Lenkei
Talán inkább valamivel korábbi, mondjuk a '60-as évek közepe-második fele. Azért gondolom, mert a parton a 2-es villamos dupla UV-nek tűnik, '70-ben pedig már Ganzok jártak itt.
2013. szeptember 22. 23:59
  Popovics András
  Popovics András
  Igen ez valószínű. Köszi, javítom.
  2013. szeptember 23. 02:43