Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Örs vezér tere, 10. kerület

További információk a képhez

1980-as évek eleje, Örs vezér tere. A 13-as villamos útvonala ekkor a metróépítés miatt 3-részre szakadt. Ezért járt csak a Pataky István térig.
Az Árkád helyén még csak néhány bódé (pardon:pavilon) ontotta magából az árucikkeket. Aztán, miután bevásárolt az ember (két alma és két újság), felszállt a 13-as villamosra , és irány a Pataky István tér.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Örs vezér tere, 1932-től Eörs vezér tere
  • Forrás: Beküldte: Gönczi Imre, Fotó: Keller László
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©