Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Kerepesi út a Fehér útnál, a metróvégállomás, 10. kerület

További információk a képhez

1970, Kerepesi út a Fehér útnál, a metróvégállomás. Úgy tűnik, hogy az átadás előtt kicsinnyel. Ekkor-még tisztán emlékszem- Fehér út, végállomás volt a neve. Ami kisebb őrület, az az, hogy ennek már 49 éve...De, mintha 4 éve lett volna...Érdemes összehasonlítani a "napjainkban" képpel! Mára Már az M -metro-  formájú bejárat is történelem...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1932-től Eörs vezér tere, Örs vezér tere
  • Forrás: Fortepan.hu (97807), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©