Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Kerepesi út, 10. kerület

További információk a képhez

1971, Kerepesi út, a Pillangó utcai metróállomás. Szinte még vadiújan.
Még itt is felfedezhető a korabeli elhíresült "tökönverős" beengedő rendszer.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Kerepesi út
 • Forrás: Fortepan.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (4)

Csaba Réti
Csaba Réti
Hát még 91-ben is így nézett ki ha jól emlékszem.
2013. augusztus 18. 21:01
Béla Géczi
Béla Géczi
A tökönverősről van néhány jó sztorim, mivel annak idején mi tartottuk karban. Pl: :ment a vidéki bácsi, oda szeretett volna jutni a mozgólépcsőhöz. A tökönverős eltalálta. Ügyeletes: bácsi, dobjon be egy forintot. Bácsi nem tudja hova, próbál bejutni. Tökönverös újra eltalálja. Ügyeletes: bácsi, mondja be a nevét... Tökönverős újra odacsap. Bácsi néz, értetlenül. Ügyeletes: bácsi, mutassameg az automatának a szemályi igazolványát. Bácsi kotorászik, odatartja a személyijét. Tökönverős újra lecsap. Végül nagy röhögés közben beengedik az öreget. Ez szó szerint így történt.
2013. szeptember 30. 16:13
  Popovics András
  Popovics András
  Köszi, jöhetnek az ilyenek!
  2013. szeptember 30. 18:01
Bernáth Jánosné
Hogy örültünk annak idején ennek a metróállomásnak! Főleg, hogy a felüljáróról szép kilátás nyilt a lóversenypályára(ma is így van)
2013. november 17. 18:06