Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976, Jászberényi út, 10. kerület

További információk a képhez

1976, Jászberényi út az Éles sarok- és egyben a Kőbányai Sörgyár-  közelében. A 36-os nyitott peronú villamos -számomra furcsa- helyen. Itt pedig a 2018-as kép. Apró érdekesség még az út szélén felfedezhető KRESZ tábla. Emlékeim szerint ennek a neve: Átjáró egyvágányú vasúti pályán. Napjainkban talán:  Vasúti átjáró kezdete a neve. A "Napjainkban" képen már egy másik villanyoszlop "bokájánál" látható. A 2018-as képen már ott sincs...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1942-től Jászberényi út, 1875-től Belső Jászberényi út, A XVIII. században Jászberényer Strasse
  • Forrás: Vissza a múltba Fecebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©