Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Kozma utca, 10. kerület

További információk a képhez

1969. Kőbánya. Kozma utca. 28-as villamos. Itt is  felfedezhető a berregő. A felségjel pedig már BKV.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Kozma utca
 • Forrás: hampage.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (3)

Kondor László
Jó volna tudni, milyen típusú villamosok közlekedtek a ferencvárosi vonalakon, mielőtt ezek a szerelvények oda kerültek?
2012. december 05. 20:24
  Popovics András
  Popovics András
  Ismét Üdvözlöm László ! szerintem a választ nagy valószínűséggel megtalálhatja itt : "A minden villamosok atyja" honlapján : http://hampage.hu/trams/sinek.html
  Papinho a szerk.
  2012. december 07. 01:34
Kondor László
Kedves András!

Ismerem hamster honlapját, rendszeresen böngészem.
2012. december 07. 18:32