Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1969, Kozma utca, 10. kerület

További információk a képhez

1969. Kőbánya. Kozma utca. Itt is a berregő. És itt is BKV a felségjel már, nem pedig FVV. És persze a nagyszerű nyitott peronú 28-as villamos.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Kozma utca
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Konrád Zoltán
Ez a kép a Kozma u-nál levő régi hurokfordulós végállomásnál készült, ami ma már csak nyomokban látható. A kép érdekessége, hogy a háttérben még látható a város; jelenleg erdővel benőtt a terület.
2013. október 21. 20:22