Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1900 táján Kruspér utca, 11. kerület

További információk a képhez

HOGY TERJED BUDAPEST? --Három emeletes bérház a város szélén, Lágymányoson...1900 táján Kruspér utca.
Ui.: Kruspér István (1818-1905): mérnök, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia tiszteleti tagja. A közeli Műegyetem tanára volt 44 évig. Összeállította Pest város felmérésének feltételeit. A Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége 1956-ban Kruspér-emlékérmet alapított az egyesület lapjában megjelent, jelentős tudományos eredményt ismertető cikkek jutalmazására.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1907-től Kruspér utca
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©