Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1927, Fő utca (Fehérvári út), Budafok Forgalmi telep, 11. kerület

További információk a képhez

1927, Fő utca (Fehérvári út), Budafok Forgalmi telep. A törökbálinti vonalon közlekedő »BHÉV M V típusú, M 2038 pályaszámú, BBVV eredetű (ex BBVV 38) villamos motorkocsija. Gyártás: Gép- és Vasútfelszerelési Gyár, Kistarcsa, 1914.« Leltári jelzet: 32529.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1872-től Fehérvári út, 1851-től Weissenburger Strasse, Strasse nach Stuhlweissenburg, Az 1890-es években Erzsébet királyné út, 1945-ben Szabadság út
  • Forrás: Fortepan.hu (132396), orig: MAGYAR MŰSZAKI ÉS KÖZLEKEDÉSI MÚZEUM / ARCHÍVUM / NEGATÍVTÁR / BHÉV GYŰJTEMÉNYE
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©