Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1931, Ferencz József (1946-tól Szabadság) híd, 11. és 5. kerület

További információk a képhez

1931, Ferencz József (1946-tól Szabadság) híd a Szent Gellért tér felől. A híd fölött a Graf Zeppelin léghajó. Ezen Graf Zeppelin léghajó 1931-ben repült át Budapest fölött többek közt itt, a Calvin (Kálvin) tér fölött is. (Eme képre kattintva szinte mindent megtudhatunk magáról a léghajóról.)
No meg itt, az Erzsébet híd felett. Sőt! Csepelen, a Weiss Manfréd gyár területén még le is szállt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1896-tól Ferencz József híd, 1946-tól Szabadság híd
  • Forrás: Fortepan.hu (136332), orig: RÉVAY PÉTER
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."