Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Kelenhegyi út a Gellért tér felé nézve, 11. kerület

További információk a képhez

Kelenhegyi út a Gellért tér felé nézve. Micsoda látnivalók...: rendőrbódé (megemelt pulpitusú közlekedési irányító központ), UV villamos, csibilámpa, Csepel teherautó, stb. Szemben, a pesti oldalon a Fővámpalota. A közlekedési dugó azért látható, mert az Erzsébet híd ekkor még (már) nem létezett.
Kelen-hegy: a Gellérthegy régebbi (középkori) neve.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-től Kelenhegyi út
  • Forrás: Fortepan. hu (256484), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Széky
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©