Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Balatoni út, 22. kerület

További információk a képhez

1961, Balatoni út, a Panoráma étterem. Abrosz, kerti asztal, kerti szék. Az 1960-as, és még az 1970-es években is igen látogatott hely volt a Balaton felé haladóknak, avagy az affelől érkezőknek. Aztán egyszercsak valaki megvette a területet és a panorámát is négyzetcentiméterre. A panorámának minden értelemben annyi... Az egyszerű járókelő halandóknak legalábbis...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1939-től Balatoni út
  • Forrás: Budapest a múltban Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©