Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, a budafoki felüljáró, 22. és 11. kerület

További információk a képhez

1966, a budafoki felüljáró a Leányka utcától a Szabadság (Fehérvári) út felé. Már ami a felüljárót illeti, mert a villamos a budafoki Dózsa Görgy (Városház) tér felé halad. A 41-es pedig Rózsavölgy felé (Huberde Mária és György Zoltán Miklós). A villamos tetején lévő reklám szerint az aktuális film: Az elnök.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1953-tól Kitérő út
  • Forrás: Fortepan.hu (103575), Fortepan / Budapest Főváros Levéltára. Levéltári jelzet: HU_BFL_XV_19_c_11
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©