Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Balatoni út (M1-M7 autópálya) kifelé vezető szakasza, 11. kerület

További információk a képhez

1966, Balatoni út (az M7 autópálya mellett) kifelé vezető szakasza a Budaörsi útnál. Nagyjából szemben a Budaörsi út. Ám, a biztos azonosítási pont az Osztapenko szobor és az ostorlámpa között látható hullámos tetejű épület, ami napjainkban cukrászda...

Jelenlegi és régebbi nevei:

M1-M7 autópálya közös szakasza, 1902-től Budaörsi út
  • Forrás: Fortepan.hu (65382), ADOMÁNYOZÓ Magyar Rendőr
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©