Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, Tas vezér utca és környéke, 11. kerület

További információk a képhez

1966, Tas vezér utca és környéke fentről. Középen a Budai Parkszínpad (Korábban Bartók Színpad) . Mögötte az 1964-ben épített Sport szálló, ami 1983-tól Hotel Flamenco. Előtte a Park (napjainkban Hemingway) étterem. Az előtérben, jobbra alul pedig a Feneketlen-tó.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1929-től Tas vezér utca
  • Forrás: Fortepan.hu (115076), orig: KECSKÉS ANDRÁS
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©