Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Fehérvári út a Sárbogárdi útnál (Csonka János térnél), 11. kerület

További információk a képhez

1967, Fehérvári út a Sárbogárdi útnál (Csonka János térnél). A 43-as villamos inal a városba befelé. Már nem HÉV közlekedik az út szélén lévő síneken. Még kevésbé a 47-es villamos, mint napjainkban középen.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1872-től Fehérvári út, 1851-től Weissenburger Strasse, Strasse nach Stuhlweissenburg, Strasse nach Stuhlweissenburg, Az 1890-es években Erzsébet királyné út, 1945-ben Szabadság út
  • Forrás: irths.com, fotó: J.J.BUCKLEY
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©